Disclaimer

Website 

De website van Nivel is met de grootst mogelijke zorg samengesteld wat betreft content en functionaliteit. Om onze website zo relevant en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, is deze constant in ontwikkeling. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij de kwaliteit van onze website trachten te waarborgen, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Nivel aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van deze mogelijke onjuistheden en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventueel gekoppelde bestanden en / of websites waarnaar wordt verwezen.

E-mail 

Informatie die per e-mail door Nivel wordt verzonden, is alleen bestemd voor de geadresseerde persoon of rechtspersoon en kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het is niet toegestaan deze informatie te kopiëren of door te sturen. Aan (e-mail) berichten van Nivel kunnen door de ontvanger, geen rechten worden ontleend. Nivel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor virussen die mogelijk in of met e-mails worden overgebracht.


Vragen, opmerkingen of suggesties over de content of functionaliteiten van onze website kun je kenbaar maken via info@nivelgroep.nl