Historie

Van regionaal bureau tot een professionele speler van formaat, opererend op nationaal en internationaal niveau


In augustus 2000 start Erik van Helvoort met Nivel. In eerste instantie houdt hij zich alleen bezig met de Civiele Techniek.


De komst van Jaap Voets in 2001 opent de deur naar de unit Bouwkunde. Vanuit een klein kantoortje aan de Singel in Breda worden deze markten uitgebouwd en groeit Nivel uit haar jasje.

In 2003 wordt er daarom naar een groter, monumentaal kantoor verhuisd aan de Haven in Breda. In 2006 wordt er gestart met een 3e business unit in de Architectuur, welke binnen korte tijd naam en faam verwerft. In 2010 is gestart met de 4e business unit WEI.


Op 1 oktober 2015 is Nivel verhuisd naar een groter professioneel kantoor aan de Emmastraat 2d in Breda en op 1 juni 2016 heeft Nivel haar 2e vestiging geopend in Vianen.


November 2017 opende Nivel haar 3e vestiging in Eindhoven en in maart 2018 is vestiging Vianen naar een nieuwer en professioneler kantoor in Utrecht verhuisd.


In de afgelopen jaren is Nivel uitgegroeid tot een volwaardig, professioneel bedrijf, met zowel nationaal als internationaal aansprekende projecten.