Kandidaten

Binnen Nivel staan onze medewerkers centraal.

Dat start al met de kennismaking. In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs wordt onder andere ingegaan op de persoon achter het CV, zijn of haar ambities voor de toekomst en de arbeidsvoorwaarden.


Vanaf dit kennismakingsgesprek tot en met de definitieve contractbespreking blijft onze adviseur het aanspreekpunt. Hij gaat mee op gesprek naar de opdrachtgever waarbij hij zich ook een beeld kan vormen van de mogelijkheden. Zodoende kan hij een objectief advies geven over de te nemen beslissingen.

De begeleiding door de adviseur zal niet stoppen na de definitieve bemiddeling. Gedurende de detachering zal de adviseur regelmatig op de werkplek zijn om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden en de inzet van de medewerker. 


Indien tijdens deze evaluaties blijkt dat de medewerker verdere scholing of cursussen nodig heeft, zal hij daar alle mogelijkheden voor onderzoeken en actie ondernemen.

Nivel heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen en collectieve ziektekosten- en collectieve schadeverzekeringen. 

Daarnaast krijgt iedere medewerker van Nivel een opleidingsbudget van € 1.250,- per jaar.

Branches

Bouw & Architectuur

Het vakgebied Bouwkunde omvat de woning-, utiliteits- en industriebouw en dan zowel (her)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Onze opdrachtgevers in de bouwkunde zijn projectontwikkelaars, projectmanagementbureaus, architecten- en ingenieursbureaus, constructiebureaus, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentes en architectenbureaus.


Infra

Het vakgebied Infra omvat de algemene GWW, beton- en waterbouw, ondergrondse infrastructuur, verkeerstechniek, stedenbouwkunde, milieu- en cultuurtechniek. Onze opdrachtgevers in de Weg- & Waterbouwkunde zijn (rijks-) overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemingsbedrijven.


Nivel bemiddelt tekenaars, werkvoorbereiders, calculators, toezichthouders, (hoofd)uitvoerders, projectleiders en alle andere voorkomende functies binnen alle technische disciplines. Van starter tot directieniveau.