Opdrachtgevers

Nivel heeft in Nederland een prominente rol in de bemiddeling van technische professionals.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Nivel, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, honderden personele vraagstukken kunnen oplossen.

Of het nu een project, een interim functie of een vacature betreft; wij werken op een open en eerlijke manier die uw bedrijf die flexibiliteit geeft, die uw klanten nu eenmaal ook van u vragen.

Onze adviseurs zijn specialisten in uw markt en kunnen bogen op een groot kandidatennetwerk. Omdat geen opdrachtgever dezelfde is, zullen wij door middel van een grondige inventarisatie uw specifieke wensen in kaart brengen met maar één doel; uw personeelsvraag snel en goed oplossen.


Naast de inzet van onze medewerkers, verzorgen wij ook desgewenst opleidingen of cursussen en andere, voor de functie, noodzakelijke zaken zoals een auto of telefoon. Dit alles natuurlijk in goed overleg met de opdrachtgever.

Met de medewerkers van Nivel heeft u maximale flexibiliteit voor uw organisatie. Met scherpe tarieven en korte opzegtermijnen kunt u uw projectkosten optimaal beheersen.

Branches

Bouw & Architectuur

Het vakgebied Bouwkunde omvat de woning-, utiliteits- en industriebouw en dan zowel (her)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Onze opdrachtgevers in de bouwkunde zijn projectontwikkelaars, projectmanagementbureaus, architecten- en ingenieursbureaus, constructiebureaus, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentes en architectenbureaus.


Infra

Het vakgebied Infra omvat de algemene GWW, beton- en waterbouw, ondergrondse infrastructuur, verkeerstechniek, stedenbouwkunde, milieu- en cultuurtechniek. Onze opdrachtgevers in de Weg- & Waterbouwkunde zijn (rijks-) overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemingsbedrijven.


Nivel bemiddelt tekenaars, engineers, werkvoorbereiders, calculators, toezichthouders, (hoofd)uitvoerders, projectleiders en alle andere voorkomende functies binnen alle technische disciplines. Van starter tot directieniveau.